Monodrama “Ćiro”, o životu Miroslava Ćire Blaževića, dolazi u Opatiju!

Nova hit predstava , monodrama  Antonija Gabelića i Tarika Filipovića Ćiro , u režiji i izvedbi Tarika Filipovića izvest će se na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Jedan od najpoznatijih imitatora Ćire Blaževića , ali i njegov prijatelj,  glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović odlučio je predstaviti Ćiru javnosti kao čovjeka i  strastvenog nogometnog navijača.

 

Ljubav prema nogometu kao jednom od najgledanijih sportova ,stadioni , europska i svjetska prvenstva , navijanje i reprezentacija svakodnevno stvaraju euforiju kod navijača , stoga se tema monodrame nametnula sama.

Kako se ističe u najavi,  osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje osoba, jedna nogometna ikona, osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

 

Riječ je o predstavi koja se bavi životom nogometne , ali i trenerske ikone s naših prostora koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ova duhovita, ali i dirljiva monodrama izvest će se  u ponedjeljak, 14. kolovoza 2017. u 21:00 sat na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji.