U Hotelu Westin će se 2020.godine održati “2. međunarodni simpozij Arts and Creativity in Education”

Ove je godine u ožujku po prvi put u Zagrebu održana međunarodna konferencija Arts and Creativity in Education koja je okupila međunarodnu zajednicu stručnjaka iz različitih grana umjetnosti (likovne, glazbene, plesne, dramske, književnosti, novih medija). Konferencija je okupila oko 250 sudionika, koji su u paralelnim sesijama prezentirali svoje radove u Hotelu Westin i sudjelovali na umjetničkim radionicama. Sljedeće ih se godine očekuje oko tri stotine.

 

Organizacijski odbor konferencije ACE (Prof. dr. art. Antonija Balić Šimrak, koordinatorica za umjetničko područje, doc. dr. sc. Marijana Županić Benić, koordinatorica za znanstveno područje, doc. dr. sc. Predrag Oreški, dr. sc. Blaženka Bačlija Sušić, dr. sc. Edita Rogulj, mr. art. Ivana Gagić Kičinbači) u suorganizaciji s Učiteljskim fakultetom u Zagrebu te s partnerima – Muzej za umjetnost i obrt, Akademija likovnih umjetnosti, Akademija dramske umjetnosti, Muzička akademija i Škola primijenjene umjetnosti i dizajna – pozivaju vas da budete dio 2. međunarodne konferenciju Arts and Cretivity in Education koja će se održati 25. i 26. travnja 2020. u Hotelu Westin.

 

Tema 2. međunarodne konferencije ACE 2020. je Umjetnost u cjeloživotnom učenju. Ova tema, ponuđena vam je kako biste svojim izlaganjima na konferenciji Arts and Creativity in Education u 2020. godini pokazali neke odgovore, rješenja, uvide u nove prakse i projekte. „Svi ćemo zajedno još jednom dati sve od sebe da obrazovanje, svijet i čovjeka učinimo boljim i sadržajnijim“, ističu organizatori.

 

U konferenciji možete sudjelovati kao izlagač ili slušač. Više informacija možete saznati na web stranici konferencije: https://acezagreb.com ili na https://ace2020.exordo.com/.

 

 

Izvor: https://acezagreb.com