Knjižni klub „Svijet knjige“ na Kaptolu organizira druženje s jednim od najuspješnijih pisaca u Hrvatskoj – Mirom Gavranom!

Povodom nedavnog izlaska iz tiska ponovljenih izdanja romana Judita, Zaboravljeni sin, Kafkin prijatelj i Nekoliko ptica i jedno nebo objavljenih u izdanju Mozaika knjiga, u četvrtak  1. lipnja 2017.godine u 18:00 sati na adresi Kaptol 4,  u knjižnom klubu Svijet knjige održat će se  druženje čitatelja s književnikom Mirom Gavranom.

 

Gostovanje ovoga velikog pisca zamišljeno je kao razgovor o  njegovu najnovijem hitu – romanu Nekoliko ptica i jedno nebo, ali i njegovim drugim knjigama za djecu i odrasle, velikim bestselerima koji su doživjeli i po nekoliko izdanja u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

“Nekoliko ptica i jedno nebo” – 2.izdanje

„Zadovoljstvo mi je povremeno se podružiti s mojim vjernim čitateljima i u neposrednoj komunikaciji otkriti im neke male tajne iz moje autorske radionice.  Ovaj puta je u pitanju četverostruki povod – naime čak su četiri moja romana u izdanju Mozaik knjige imala svoja ponovljena izdanja početkom ove godine. Uz to,  Svijet knjige je  proteklih petnaestak godina upriličio nekoliko ovakvih susreta s mojim čitateljima i u pravilu je uvijek bio iznimno dobar odaziv. Susret pisca i čitatelja , susret je ljudi koji vole knjigu i književnost, susret osoba koje u onome drugome tragaju za svojim istomišljenikom“ rekao je književnik Miro Gavran.

 

Svaki posjetitelj će imati priliku postaviti pitanje, dobiti autogram i čuti nešto novo o pisanju, realiziranju ideja za romane, radu u kazalištu i slično.