Glazbeni festival “Biljke i svirke” održat će se u Parku Tuškanac

Park Tuškanac će ove godine postati glazbena oaza zahvaljujući glazbenom festivalu Biljke i svirke. Riječ je o drugom po redu interaktivnom glazbenom festivalu koji se prošle godine održao u Botaničkom vrtu u Zagrebu , a ove godine će se održavati od 29. lipnja 2017.godine  do 02. srpnja 2017.godine i biti će besplatno za sve posjetitelje!

 

 

“Park Tuškanac idealna je lokacija za Biljke i svirke s obzirom na to da će netaknuta šuma i predivan glazbeni paviljon u duhu kasne romantike 19. stoljeća u samom centru grada zasigurno djelovati inspirativno na sve posjetitelje i glazbenike”  izjavila je organizatorica Ivana Gladović.

 

 

Posjetitelji će u večernjim satima, okruženi prirodom uživati u poznatim klasičnim, jazz i rock skladbama.Nekoliko dana uživat će u zvuku klavira, violine, gitare, trube, harfe, marimbe, vibrafone i saksofona, a najhrabriji posjetitelji moći će i sami zasvirati pred publikom.

Ovogodišnje izdanje predstavit će i novi program pod nazivom Obiteljski doručak na Tuškancu kojeg će popratiti dječji orkestri.