Knjiga “Ljubav,beba,blagostanje i sranje” progovara o hormonalnim promjenama u trudnoći, majčinstvu, dolasku bebe i partnerskim odnosima unutar tog perioda

Nakon objavljenih knjiga Nedostaje?Ne , dosta je! i Kad te bajka sastavi , a život rastavi autorice Ivana Šešo i Emina Pršić Prasnikar napisale su novu knjigu koja ovoga puta ne progovara samo o ljubavi i odnosima , već i o onome što nastaje kao posljedica ljubavi , a to su djeca.

 

Što se događa parovima onoga trena kad u njihov život uđe beba sigurno se pitaju mnogi parovi koji planiraju obitelj, a koliko je to lijepo , ali i zahtjevno , mogu otkriti u novoj knjizi autorica Ivane Šešo i Emine Pršić Prasnikar.

 

Ta knjiga nije napisana o problemima. S moje strane knjige koja je napisana o odnosu , znači što se ustvari događa s našim odnosom kad dođe dijete ili kada dođe neka stresna situacija u kojoj se moramo snaći ili na neki način aklimatizirati. I što možemo mi sami napraviti da taj naš odnos ostane nekako dobar , da bude dugoročno održiv i da na neki način budemo uspješni partneri i roditelji“ rekla je Ivana Šešo, mag.socijalne pedagogije, realitetni terapeut i savjetovatelj.

 

„Naše knjige jesu trilogija, ali ne moraju se čitati povezano , mogu se čitati svaka zasebno. “Ljubav , beba, blagostanje i sranje” prikazuje jednu drugu stranu roditeljstva , s čime se sve susrećemo i koji su to sve izazovi za par kada dobije dijete“ ističe autorica Emina Pršić Prasnikar.

 

Dok se većina knjiga bavi trudnoćom i samim porodom , rijetko koja knjiga donosi onu drugu stranu priče koja čeka mlade roditelje dolaskom kući s djetetom. A da se teško  snaći u toj ulozi otkrila nam je i sama autorica.

 

„Ja sam kao odgajatelj i medicinska sestra mislila sam da sam spremna na sve izazove koji me čekaju. Nisam tako rano dobila dijete, zaista Leilani je dijete koje nije slučajno se dogodilo , iz ljubavi smo htjeli postati roditelji, međutim kada je Leilani došla na svijet ja sam shvatila da sam ja kao majka prvi put došla na svijet i da do tada nikada nisam imala tu ulogu i da je to jedan događaj koji zaista cijeli svijet okrene naopačke.Sve ono što je prije bilo sada poprimi jednu drugu dimenziju što zbog hormonalne promjene , što zbog nekakvih situacija koje nisi očekivao“ dodala je autorica Emina Pršić Prasnikar.

 

Autorice knjige “Ljubav,beba,blagostanje i sranje” Emina Pršić Prasnikar i Ivana Šešo u društvu s novinarkom Antonijom Mandić / Fotografija:www.facebook.com/emina.prsic

 

Predstavljanje knjige  je privuklo veliki interes javnosti , među kojima su se našle i mnoge poznate i uspješne žene , ali i  i muškarci koji žele znati više o ovoj temi koja ih čeka u budućnosti.

 

„Ja sam upoznala cure prije nekoliko godina kada je objavljena njihova prva knjiga Nedostaje? Ne, dosta je! Radile smo skupa, te su me oduševile svojim stilom pisanja, jer je ’em jako poučno ’em beskrajno duhovito. Knjigu Ljubav , beba, blagostanje i sranje bih preporučila apsolutno svima jer mislim da se apsolutno u svakom segmentu njihovog pisanja u svakodnevnom životu može prepoznati apsolutno svatko“ rekla je novinarka Antonija Mandić.

 

Najzahtjevniji posao života je biti roditelj, no kako se suočiti s djetetovim pitanjima, potrebama i izazovima, otkrit će Vam pripovijest o bračnom paru i svega što pri rođenju djeteta ne bi trebalo napraviti, i to prikazano u najrealnijom obliku, bez imalo uljepšavanje.

 

Za posjetitelje portala www.cro-kultura.com pripremili smo jedan primjerak knjige Ljubav , beba,blagostanje i sranje , a sve što trebate je poslati nam na našu email adresu zorana.vukic@cro-kultura.com vaše podatke (ime,prezime,adresu i kontakt) i  poslati nam Vašu priču o trudnoći ili majčinstvu/očinstvu i čega Vas je to najviše strah. Dobitnika ili dobitnicu knjige ćemo povratno kontkatirati.SRETNO!!!