Roman koji nećete ispustiti iz ruku!

Sanja Srdić Jungić domaćoj se čitateljskoj publici predstavila romanom prvijencem Zvijezde među nama i postigla zapažen uspjeh, a njezini likovi oživjeli u brojnim čitateljskim rukama. Za svoj dvjestoti osvrt donosim vam njezin novi roman Ti si moje sve u izdanju Naklade Fragment.

Ti si moje sve roman je koji je sve, samo ne očekivan. Upoznat ćete djevojku Elenu, uhvaćenu u mrežu životnih odluka, izbora i vlastitih emocija. No, njezin izbor nije nešto što se događa svaki dan i nije sigurno da bi se itko od nas volio naći pred takvom odlukom. O čemu je riječ, najbolje da vam čitanjem otkrije sama junakinja priče. Sanja Srdić Jungić ljubavnoj priči daje sasvim novo lice, oslikavajući cijelu jednu obitelj, njihove živote i sudbine, ali i pokazujući da život ima svoje vlastite puteve, na koje ponekad ne možemo utjecati, čak ni kad se čini da je odluka posve u našim rukama. Autoričino pripovijedanje tečno je i slikovito, metaforično i snažno, a riječi su joj umjesto stilskim sredstvima nabijene emocijama, stoga čitatelja bez pretencioznosti uvode u psihologiju likova i njihov svijet, dopuštajući priči da pronađe put do čitateljske mašte i osjećaja. U romanu ćete upoznati život sa svim njegovim licima, trenutcima, pa i mogućnostima; kao i načine na koje se ljudi sa životom nose. Od sretnih trenutaka pa sve do tragedija i propitivanja, Ti si moje sve svojim rečenicama neće vas razočarati u tome kako se unutar korica život pretače u riječi. Sanja Srdić Jungić dotiče se teme gubitka voljene osobe (nekoliko osoba, različite okolnosti, različiti smislovi) i pripovijeda o tome čak uz dozu profinjenog humora, ali i istinskog tugovanja – dočaravajući reakcije kako osobe, tako i okoline. I postavljajući pred junakinju poseban i snažan izbor nakon kojeg se mijenja život.

Ti si moje sve roman je koji se čita u dahu, koji potiče razmišljanje i koji dotiče srce, pokazujući da iza svake odluke stoji hrabrost, ali i brojni kako dobitci, tako i gubitci. Što ćemo odabrati na nama je, ali ako odaberete ovaj roman – nećete pogriješiti!