ONLINE PREDSTAVE TEATRA GAVRAN

U ovim teškim pandemijskim vremenima kada i najvjerniji kazališni gledatelji izbjegavaju javna okupljanja, Teatar Gavran je odlučio učiniti trajno besplatno online dostupnim svoje četiri hit-predstave.

Reviju otvara 15. siječnja u 10 sati ujutro komedija “Pandorina kutijica” u režiji Roberta Raponje, u interpretaciji Željka Duvnjaka, Ivice Jončića i Mladene Gavran. Tjedan potom, 22. siječnja u isto vrijeme dostupnom postaje i iznimno popularna monodrama “Hotel Babilon” u režiji Aide Bukvić i u interpretaciji Mladene Gavran. Do sada je ova monodrama imala više od 250 repriznih izvedbi u teatru.

Potom je 29. siječnja na rasporedu groteska “Pacijent doktora Freuda” u režiji Roberta Raponje, a u interpretaciji Peđe Gvozdića, Jakova Gavrana, Ana-Marije Percuić i Katarine Baban, a 5. veljače je ponovno na rasporedu jedna monodrama u interpretaciji Mladene Gavran, riječ je o “Najluđoj predstavi na svijetu” koju je ona sama i režirala.

I na koncu: 12. veljače revija završava komedijom “Pandorina kutijica”. Ovaj program realizira se uz potporu Ministarstva kulture i medija RH u sklopu javnog poziva za programe razvoja novih kulturnih i edukativnih sadržaja i digitalne prilagodbe u 2021. godini.

Predstave će biti trajno dostupne na Digitalnoj platformi Teatra Gavran.

 

Izvor: Teatar Gavran