Za vikend besplatne izvedbe predstava u Dječjem kazalištu Dubrava

U Dječjem kazalištu Dubrava ovoga vikenda najmlađim ljubiteljima kazališnih izvedbi pripremili su besplatne predstave namjenjene uzrastima od sedam  do osamnaest godina. Riječ je o predstavama u kojima glume mladi glumci amateri koji su polaznici radionica u sklopu kazališta.

 

 

U petak 9.lipnja 2017. posjetitelji mogu pogledati dvije predstave. Riječ je o predstavi Madonne Ritchie Engleske ruže koja počinje u 18:00 sati, te u 19:00 sati predstava Davida Ogden Ptice snova.

 

U subotu 10.lipnja 2017. na rasporedu su tri predstave. U 19:00 sati  Ephraim Kishon  Za turiste i avanturiste, u 20:00 sati Antonio Amaurri Kako ubiti suprugu/supruga, te u 21:00 sat Bertolt Brecht Horaciji i kurijaciji.

 

U nedjelju 11.lipnja 2017.godine djeca mogu pogledati izvedbe u  19:00 sati Nina Horvat Do posljednje krvi, u 20:00 sati Ivana Gudelj Kao da se držimo za ruke te u 21:00 sat Dennis Kelly DNA.

 

Glumci amateri koji tumače uloge u  predstavama, polaznici su radionica u sklopu kazališta koje su osmišljene da kod djece potiču kreativnost i želju da nauče nešto novo. Traju  cijelu godine , a djeci su na raspolaganju radionice tkanja, kaširanja lutaka, izrade lutaka,eko radionica, Teatar sjena, stvori svoju zamišljenu zemlju i likove, oslikavanje lica , dramska radionica, te izrada scenografije.

 

 

U petak 9.lipnja 2017. nakon izvedbi predstava,  u 20:00 sati održat će se premijera predstave Ive Lehunšek Panić  Ezop u crticama.

 

Ezop u crticama

 

Ulazak na predstave je besplatan i nisu potrebne rezervacije, a možete ih pogledati u Dječjem kazalištu Dubrava. Za više informacija premijeri predstave Ezop u crticama , radionicama i upisima posjetite njihovu web stranicu www.kazalistedubrava.hr  .