Izložba “Galerija djetinjstva” 07. do 13. svibnja 2018. godine u Tunelu Grič

Smisao za umjetnost kod pojedine djece  vidi se već u najranijem djetinjstvu , stoga usmjeravanje roditelja , ali i kreativno vodstvo odgajatelja u Dječjim vrtićima zna biti od velikog značaja u životima djece. Upravo takva izložba pod nazivom Galerija djetinjstva, otvorit će se povodom 22.Dana Dječjih vrtića Grada Zagreba u ponedjeljak 07. svibnja 2018. godine u 11:00 sati u zagrebačkom Tunelu Grič.

 

Radovi djece iz Dječjeg vrtića “Dječja igra” / Fotografija: Anja Bucković Harapin , Zagreb 2018.

 

Među radovima Dječjih vrtića iz Zagreba naći se i radovi djece iz Dječjeg vrtića Dječja igra iz mješovite skupine (objekt Vrbani)koji su  uvršteni su u izložbu Galerija djetinjstva. Riječ je o radovima koji su prihvaćeni i uvršteni u izložbu – haljine i cipele koje su dizajnirale djevojčice i dječaci u dobi od 4 do 7 godina, a koje koriste u centru kazališta za proigravanje različitih aktivnosti i scenarija.

 

„Drago nam je što su radovi prepoznati kao vrijedni i jedinstveni, a vjerujemo kako će to najviše značiti upravo našoj djeci“ ističe Anja Bucković Harapin osnivačica Dječjeg vrtića Dječja igra.

 

Radove djece iz Dječjeg vrtića Dječja igra moći ćete razgledati naći u sektoru Suvremena umjetnost pod nazivom Zagrebačka furka – Dječji dizajnerski tim Dječje igre .

 

Stoga ako imate talentirano dijete ili jednostavno volite umjetnost bez obzira na autora, pozivamo Vas da razgledate  izložbu Galerija djetinjstva malenih autora iz Dječjih vrtića Grada Zagreba i uživate u dječjem stvaralaštvu duž cijelog tunela Grič. Izložbu možete pogledati od 07. do 13. svibnja 2018. godine,a održava se pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje i Dječjih vrtića Grada Zagreba.