Promocija knjiga “Sve što sam naučila” i “Sabrane pjesme” književnice Sanje Pilić održat će se 13.lipnja 2018.godine u Zagrebu

U  srijedu, 13. lipnja u 19:00 sati u zagrebačkom Bulldog clubu održat će se promocije knjiga Sve što sam naučila i Sabrane pjesme naše poznate autorice Sanje Pilić.

O knjizi će govoriti: Zoran Maljković, urednik, Srđan Sandić, književni kritičar, Nada Mirković, novinarka, Sanja Pilić, autorica. Odabrane ulomke knjige čitat će Anamarija Bokor Vrdoljak.

O knjizi Sve što sam naučila, autorica je rekla:
„Ove misli zapisivala sam u dahu, kako bi došle. Fejs je za mene neka vrst dnevnika, uglavnom fotografskog. Međutim u kratkom periodu od dvije godine imala sam i potrebu svoje spoznaje uobličiti u statuse. Nastali su spontano: jednostavno sam ih morala napisati. To je bilo jače od mene. Dobivali su mnoštvo lajkova, dijelili se po portalima i živjeli svoj život. Na kraju su završili u knjizi. Tako se Facebook pretvorio u knjigu. A moje spoznaje možda su i vaše, tko zna?“

Zbirka poezije Sabrane pjesme donose sve pjesme Sanje Pilić, pjesme koje su u međuvremenu stekle kultni status, pjesme koje se rado citiraju, dijele i u kojima se mnogi rado prepoznaju. Nakon brojnih upita čitatelja i štovatelja poezije Sanje Pilić knjiga Sabrane pjesme postaje dom u koji se useljavaju njezine ranije objavljene zbirke Ženske pjesme, Znala sam da moram izabrati drugačiji život, Ljubavi različite, pjesme razne i Sitnice i mjesto kojem će svi radio vraćati, netko zbog utjehe, netko zbog istine, a netko da pronađe sebe samoga.

 

Izvor: www.facebook.com/events/992335614250856