Komedija “Pivo” osvojila je “Nagradu za najbolju predstavu po izboru publike” na “18.Festivalu pučkog teatra Omišalj – Čavle 2018.”

Na održanom 18.Festivalu pučkog teatra Omišalj – Čavle 2018., prema odluci publike Nagradu za najbolju predstavu po izboru publike  osvojila je komedija„Pivo“ u izvedbi Teatra Gavran.

 

Riječ je o Gavranovoj komediji koja govori o ocu i sinu i njihovu odnosu tijekom šezdeset godina, a koja prikazuje situacije iz života koje su mnogi od nas proživjeli s roditeljima ili s djecom.

Publika je  glasanjem dodjelila  Nagradu publike za najbolju predstavu „Pivo“ u kojoj uloge tumače Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran , dok režiju potpisuje hrvatska glumica Helene Buljan.

 

„Iznimno sam sretan što su Zlatko i Jakov osvojili publiku na ovom šarmantnom festivalu na kome su glumci i publika u prvome planu. Predstava “Pivo” do sada je odigrana preko 80 puta i sretan sam što jos uvijek čini radost publici. Festival pučkog teatra Omišalj-Čavle ponovno je donjela radost Teatru GAVRAN….ljubav je očito uzajamna, pa se nadamo suradnji u budućnosti“ ističe autor Miro Gavran.

 

„Jako mi je drago da smo osvojili ovu Nagradu za najbolju predstavu po izboru publike i to tri godine nakon održane premijere komedije „Pivo“, što znači da i dalje dopiremo s pričom do srca publike. Zahvaljujem se organizatorima, publici,mome ocu na odličnom tekstu , kolegi Zlatku Ožboltu na izvrsnom partnerstvu , ali i publici, koja je predstavu ispratila uz pljesak“ rekao je glumac Jakov Gavran.

 

Hit komediju „Pivo“ možete pogledati na jesen u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski.