MUZEJ NA PLAŽI – Radionice za djecu “Okruški tiramol” sljedeći tjedan na plažama Toć i Rudej

Muzej grada Trogira u suradnji s Općinom Okrug, u okviru Dječjeg tjedna u Okrugu, organizira radionice za djecu Okruški tiramol koje će se održati 13. i 14. kolovoza 2018.godine u 10:00 sati na plaži Toć u Okrugu Gornjem, te 16. kolovoza 2018.godine  na plaži Rudej u Okrugu Donjem, također u 10:00 sati.

 

“Prošle godine, litnji tiramoli ukrašavali su dvorište Muzeja grada Trogira… ove godine tiramoli dječjih radova vijoriti će se u Okrugu. Da bi se to ostvarilo potrebni ste svi Vi koji ste voljni likovno se izražavati i na fibri od 30 i nešto stupnjeva…
Lito je posebno godišnje doba, pogotovo na prostorima srednje Dalmacije, a koja je ona najlipša litnja slika koju ti pamtiš – je li to more, sunce, šugaman, sladoled, đirada ili ribarska fešta…
Ovo je prigoda da svoj doživljaj ljeta naslikaš i na taj način sačuvaš vječnu uspomenu na jedan momenat, jednu situaciju ili pak na jedno godišnje doba” ističu u Muzeju grada Trogira.

 

Okruške ljetne večeri / Fotografija: Muzej grada Trogira

 

Radionice su besplatne za sve sudionike – potrebno je samo prijaviti se voditeljici radionica, muzejskoj pedagoginji Goranki Tomaš na broj mobitela  099 6707 159 ili na gogtomas@gmail.com, koja sve zainteresirane poziva da se prijave i kreativnošću obogate jutro na plaži.

 

Izložba radova nastalih na radionicama otvorit će se u Okrugu Gornjem, na trgu ispred zgrade Općine Okrug u petak, 17. 8. 2018. u 10:00 sati.

 

 

 

Izvor: Muzej grada Trogira