Osvojite ulaznice za hit predstavu „A je to!“ u Gradskom kazalištu Trešnja!

Gradsko kazalište Trešnja već pola stoljeća početkom rujna otvara novu sezonu za one najmlađe. Na oduševljenje publike novu sezonu će otvoriti s  predstavom  A je to!  koja je nastala u Koprodukciji:Nu:Write Theatre Festivalom Zagreb i Gradskim kazalištem Trešnja.

Hit predstava koja je bila rasprodana u prošloj sezoni i za kojom se još uvijek traži  karta više, na kazališne daske dovodi najsmotanije i najsimpatičnije prijatelje Pata i Mata koji oživljavaju zaboravljene vrijednosti, ponajviše  uradi sam  duh kojeg je nekoć posvuda bilo.

Gledajući televizijsku reklamu, Pata i Mata oduševe prikazane ljepote hrvatskog Jadrana pa odluče krenuti na more. Kao češki turisti doputuju na hrvatsku obalu i tu se susreću s raznim fenomenima novogradnje: na brzinu sklepanim apartmanima, neobičnim auto-cestama, kao i ćudljivim vremenom. Uloge tumače Asim Ugljen i Marko Cindrić, a režiju potpisuje Mario Kovač.

 

 

Kakve su zgode i nezgode Pat i Mat putem doživjeli pogledajte u ovoj kazališnoj adaptaciji za sve generacije. Predstavu možete pogledati 02.rujna 2017.godine u 17:00 sati ,te 03.rujna 2017. u 11:00 sati.

Najbrži  fan  Pata i Mata koji nam se javi na email adresu  zorana.vukic@cro-kultura.com , napiše svoje podatke i zašto želi pogledati predstavu  A je to!   osvojit će dvije ulaznice za izvedbu 02.rujna.2017.godine u 17:00 sati.

Gradsko kazalište Trešnja pripremila je iznenađenje za one koji vikend pred školu planiraju provesti u kazalištu uz najsmotanije majstore Pata i Mata. Naime, sto najbržih posjetitelja koji kupe ulaznicu za predstavu dobiti će besplatno godišnje članstvo u Trešnjinom klubu!