U subotu 02.rujna 2017.godine besplatna izvedba predstave „pazi.mazi.voli.“ u kazalištu Mala scena

Otvaranjem nove kazališne sezone 2017./2018. kazalište Mala scena i Purina građanima, odnosno školarcima daruju sedam besplatnih izvedbi novog hit naslova  pazi.mazi.voli. .

U subotu 02.rujna 2017.godine s početkom u 17:00 sati, posjetitelji kazališta Mala scena moći će besplatno uživati u predstavi o odgovornom vlasništvu djece prema kućnim ljubimcima, dok će ostalih šest izvedbi imati priliku gledati učenici prvih i drugih razreda osnovnih škola tijekom rujna.

Kako se ističe u najavi, riječ je o predstavi koja se bavi brigom o životinjama. Budući da se briga uči od malih nogu, Purina i Mala scena odlučile su te prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu ispričati mališanima na njima zabavan način,  kroz toplu priču o prijateljstvu u koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednogdana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke.

Režiju potpisuje Nora Krstulović, sinopsis predstave napisala je mlada autorica Dina Vukelić, a dramaturški ga je obradila Nina Horvat. Uloge tumače: Vanja Ćirić, Davor Kovač i Aleksandra Demše i sve to uz pseći konzultantski tim kojeg čine Bowie, Luna, Tessa i Frida.

Predstava je namijenjena za djecu od 5 godina naviše i cijeloj obitelji. Svoja mjesta za subotnju izvedbu možete rezervirati online ili telefonski na +385 1 468 33 52, a jedna osoba ima pravo rezervirati do četiri ulaznice.