Nagrađivanu predstavu “Velika zvjerka” pogledajte 07.listopada 2017. godine u kazalištu Mala scena

U subotu 07.listopada 2017.godine u kazalištu Mala scena održat će se izvedba predstave Velika zvjerka koja je do sada doživjela 150. izvedbu, te je osvojila Nagradu za najbolju predstavu na festivalu Glumište Pod Murvom u Skradinu 2011.godine.

 

Predstava “Velika zvjerka”

 

Predstava je nastala prema drami Rogera Rueffa koji je za spomenutu dramu napisao i scenarij za film pod nazivom The big Kahuna. Hrvatska praizvedba nastala je u koprodukciji kazališta PlanetArt i Epilog teatra, a tekst je adaptiran za Hrvatsku i prilagođen našim  ekonomskim i društvenim prilikama.

 

Tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? Velika Zvjerka pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

 

Predstava “Velika zvjerka”

 

Režiju potpisuje Slavica Knežević , a uloge tumače Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.

 

Predstava Velika Zvjerka nudi duboke spoznaje o čovjeku, njegovoj egzistenciji i njegovoj biti. Sljedeća izvedba je 28.listopada 2017.godine u kazalištu Mala scena.