Knjižara Hoću knjigu Megastore postaje „Grad Djeda Mraza“ od 9.12.2017. do 15.1.2018.

 

Nakon što je početkom studenog ponovno otvorena najveća knjižara u Hrvatskoj – Hoću knjigu Megastore u knjižnici su nakon raznih događanja za djecu i odrasle odlučili organizirati jednu zaista posebnu priču za sam kraj godine.

 

Riječ je o Gradu Djeda Mraza, konceptu iza kojeg se krije veliki kreativac Dored Dodo Najjar i njegova najpoznatija zagrebačka tvornica programa i ideja za zabavu djece TOM TOM Fun Systems. Projektu je započeo u Hrvatskoj, a vrlo brzo proširio se na zemlje Europe, ali i Azije. Procjenjuje se kako je Grad u prvih dvije godine otvorenja posjetilo više od 200.000 ljudi.

 

Grad Djeda Mraza zamišljen je kao atraktivna avantura koja će u maštovito uređenom prostoru djeci cijele Hrvatske, a i dijela regije, pružiti nezaboravnu zabavu. Grad s bajkama, predstavama, tvornicom igračaka, sobovima, vilenjacima i vilama osigurat će da djeca iskuse sve elemente prave zimske bajke. Bogati kostimi, nezaboravna scenografija i snježne pahuljice koje dolaze svaki put s djedicom samo su mali dio ove božićne čarolije.

 

Za više informacija  te raspored termina čitaonica u Gradu Djeda Mraza  posjetite Facebook stranice Hoću knjigu (https://www.facebook.com/hocuknjigu.hr/)  te stranicu Grad Djeda Mraza (https://www.facebook.com/GradDjedaMraza/)

 

 

 

Izvor: Hoću knjigu Megastore