“Božićni koncert” Zagrebačke filharmonije održat će se 13.prosinca 2017.godine

 

Zagrebačka filharmonija već treću godinu zaredom održava uspješnu suradnju sa Školom pjevanja Husar&Tomčić. Stoga će u srijedu 13.prosinca 2017.godine u Off ciklusu održati najljepši glazbeni Božićni koncert uz vrsne pjevače Škole Husar&Tomčić i hrvatske vokalne dive Ninu Badrić i Ivanu Vrdoljak Vannu.

 

Posjetitelje očekuje bogat program koji donosi široki izbor božićne glazbe sa svih strana svijeta. Zagrebačka filharmonija održat će koncert pod vodstvom maestra Ivana Huta, a odsvirat će prigodne orkestralne brojeve od Richarda Wagnera do Giacoma Puccinija. Program donosi i više hitova duhovne pop glazbe poput Reci Marijo i Note to God.

 

Nastup Zagrebačke filharmonije sa Školom pjevanja Husar&Tomčić / Foto:Igor Šoban

 

Pjevačice Nina Badrić i Ivana Vrdoljak Vanna najavljuju  izvedbe za dugo pamćenje, naime za publiku će izvesti i interpretacije poznate božićne pjesme Božić bili, kao i pop hita You Raise Me Up. Bit će tu i božićnih klasika od Adeste fideles  do  O Holy Night , Oj pastiri, Veselje ti navješćujem, O Betleme i mnogi drugi.

 

Novost ovogodišnjeg Božićnog koncerta su vizualno-režijska rješenja redateljice i glumice Petre Radin koji će dodatno pojačati božićnu atmosferu i doživljaj ovog koncerta,a  voditeljice pjevačke škole Ivana Husar i Martina Tomčić kao posebno iznenađenje najavljuju nastupe mladih pjevača uz sviranje Cajona koje je za njih osmislio i uvježbao naš poznati perkusionist Hrvoje Rupčić.