“Magic Musical s Mijom Negovetić” 08. i 10.prosinca u centru Gervais u Opatiji

 

U organizaciji ustanove Festival Opatija u opatijskom centru Gervais 08. prosinca 2017. godine u 20:00 sati premijerno će se održati mjuzikl MAGIC MUSICAL s Mijom Negovetić.

 

Riječ je o dvojezičnom mjuziklu koji je namjenjen za cijelu obitelj,a predstavlja Miju Negovetić u prvoj kazališnoj ulozi. Mia Negovetić će pjevati pamtljive refrene u originalnim pjesmama Olje Dešića, dok će djeca kroz toplu priču u režiji Davida Petrovića upoznati mnoge jezične teme, fraze i situacije.

 

U mjuziklu se priča i pjeva na hrvatskom i engleskom jeziku, traže se skriveni objekti i razni tragovi do čarobnog štapića kojeg je Čarobnjak negdje izgubio. Izgubivši štapić, Čarobnjak je izgubio i sve svoje moći. Mia Negovetić u ulozi je Malog Diva koji upoznaje Čarobnjaka i pomaže mu u zajedničkoj avanturi.

 

Režiju potpisuje David Petrović,autor glazbe je Olja Dešić, dok su autori priče David Petrović i Olja Dešić. Uloge tumače : Mia Negovetić,David Petrović, Anamaria Brižan,  Nataša Tepša i Lorena Vulić.

 

Ulaznice za premijernu izvedbu 08. prosinca 2017. godine su rasprodane, pa je zbog velikog interesa publike određen datum i reprizne izvedbe – u nedjelju, 10. prosinca u 18.30 sati na istom mjestu, u opatijskom centru Gervais.