Posjetitelji očarani kulturno-turističkom manifestacijom otoka Raba „KANTUNI“

Nakon izuzetno uspješnog izdanja u lipnju i pozitivnih reakcija brojnih posjetitelja, kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – KANTUNI – ponovno je s nama i to  od petka 3. sve do utorka 7.08. – svakoga dana od 19:00 do 01:00 sati.

 

Fotografija: Kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – “KANTUNI”

 

Ništa ne govori bolje o uspjehu ove kulturno-turističke manifestacije od pozitivnih komentara brojnih posjetitelja i njihovih zahtjeva da se što prije susretnemo opet na Kantunu.

 

 “Kantuni su sjajna ideja: Volimo Rab zbog Kantuna!”, jednostavno i direktno zaključuju posjetitelji iz svjetske turističke metropole – Verone. Niti gosti niti Rabljani ne skrivaju oduševljenje ovom manifestacijom. I što vam onda drugo preostaje nego doživjeti Kantune i ponijeti najljepše uspomene s jedinstvenih lokacija grada Raba – poručuje Vedran Galić iz G.A.D. PRODUKCIJE, agencije koja stoji iza ovog, kao i iza drugih inovativnih kulturno-turističkih projekata poput Dvorišta na Gornjem gradu u Zagrebu ili Placa Mljaca na Trešnjevačkom placu.

 

“KANTUNI” -karta lokacija / Fotografija: Kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – “KANTUNI”

 

Posebno uređeni prostori i jedinstveni ugođaji, vrhunski izvođači i nezaboravni doživljaji, ambijentalno uređenje i birana ponuda, slasni zalogaji i osvježavajući gutljaji – u svemu tome uživali su ovog petka posjetitelji na Kantunima. A kada tome dodamo fantastične vokale Ivane Galić i Lu Jakelić, sjajnu mladu pjevačicu Anu Bustruc iz showa The Voice te glazbene senzacije Double Jam i Loud & Found, nema sumnje da Vas autohtona i posebna, najbolja urbana zabava očekuje nas na Rabu!

 

 

Izvor: Kulturno-turistička manifestacija otoka Raba – KANTUNI