“Advent u Valpovu” sve do 06.siječnja 2019.godine posjetiteljima nudi bogat kulturni program!

U samom srcu Slavonije u gradu Valpovu, ovog prosinaca održava se jedna lijepa advenstka priča koja posjetiteljima nudi bogat i kulturni raznovrstan program koji se održava u organizaciji Grada Valpova, TZ Grada Valpova, Ustanove za kulturne djelatnosti Ante Evetović Miroljub Valpovo, te pod pokroviteljstvom Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice osječko-baranjske županije.

 

Fotografija: TZ Grada Valpova

 

Kako se ističe u najavi, manifestacija Advent u Valpovu sve do 6. siječnja 2019. kroz svojih 17 programskih dana nudi uistinu bogat i raznovrstan  program! Za sve sugrađane i ostale posjetitelje pripremili su 13 glazbenih nastupa na valpovačkom trgu, paljenja adventskih svijeća, razne prigodne predstave i priredbe i to vrtićaraca, djece osnovne škole, djece glazbene škole, razne izložbe, spektakl puštanja lampiona ispred valpovačkog dvorca Prandau-Normann, božićni sajam, dolazak moto-mrazova – članova moto-kluba 2 grada (Valpovo-Belišće) uz podjelu poklona djeci, božićni malonogometni turnir, spektakl uprizorenja ŽIVIH JASLICA – po drugi puta u gradu Valpovu u čijem će dvosatnom programu sudjelovati više od 200 sudionika iz raznih valpovačkih Udruga i Ustanova.

 

Fotografija: TZ Grada Valpova

 

Na samom kraju godine održat će se i  Božićno-novogodišnji koncert HNK iz Osijeka, kuhanje fiša i podjela građanima na badnjak i još mnoštvo drugih sadržaja uz naravno neizostavan doček nove 2019. godine na trgu uz Allegro band i novogodišnji vatromet te besplatnu podjelu čaja, kuhanog vina, pečenih kobasica prisutnima.

 

Fotografija: TZ Grada Valpova

Detaljan program možete pronaći na web stranicama Grada Valpova (https://valpovo.hr/) i Turističke zajednice (http://tz.valpovo.hr/) te na našem facebook profilu (https://web.facebook.com/tzgvalpovo/?_rdc=1&_rdr)