Vodimo Vas na koncert “Zlatni zborovi Festivala glazbe Zagreb” koji će se održati 31.ožujka u KD Lisinski

U Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslav Lisinski  31. ožujka s početkom u 20:00 sati održat će se koncert Zlatni zborovi Festivala glazbe Zagreba. Na kocertu će nastupiti Akademski muški zbor FER-a, Capella Juris, Čarobna frula i Zagrebački anđeli.

 

Festival glazbe Zagreb 2018. u mjesec i pol odvijanja, iznjedrio je mnogo novih, ali i već poznatih “starih” i osvježenih zborova, solista, glazbenika.Bogat i raznovrstan sadržajm te nezaobilazna izvsnost, obilježili su i četvru godinu festivala.

 

Ponajbolji zagrebački zborovi, vokalni sastavi i orkestrite gosti iz Hrvatske i inozemstva, predstavili su najnovije programe nizom svečanih koncerata, a stručnjaci za pojedina glazbena područja održali su radionice, predavanja i seminare.

 

Posebno mjesto u sklopu Festivala zauzelo je treće po redu Natjecanje pjevačkih zborova i vokalnih sastava.Nagrada za prvo nagrađene u svakoj od kategorija bio je Koncert Zlatni zborovi, a vrijeme ostvarivanja nagrade i ponovnog druženja s najboljima održat će se u nedjelju, 31.3.2019., u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog, u 20:00 sati! Svojom su kvalitetom i energijom nazvani Zlatnima-Zlatni zborovi Festivala glazbe Zagreb!

 

Za čitatelje portala www.cro-kultura.com pripremili smo dva puta po dvije ulaznice , a sve što trebate je javiti nam se na email adresu zorana.vukic@cro-kultura.com sa svojim podacima. Dobitnicima ćemo se povratno javiti. Sretno!

 

 

Izvor: Festival glazbe Zagreb