Koliko iznosi Težina stvarnosti?

Beletra i Sandra Pocrnić Mlakar donose kriminalistički roman koji će vam priuštiti napetu priču ondje gdje je naizgled sve savršeno. Iza prvog slučaja detektiva Johna Monroea stoji mladi pisac Jan Bolić koji se nakon zbirke poezije Trenutci i zbirke poezije i proznih zapisa Može biti lijepo uhvatio u koštac s prozom i čitateljskoj publici iz svog pera prepustio roman prvijenac Težina stvarnosti koji vam danas predstavljam.

Težina stvarnosti naslov je koji nosi svoju simboliku, a malo po malo ćete ju otkrivati. John Monroe detektiv je kojeg ćete rado pratiti u istrazi i koji će vas svojim metodama i pronicljivošću ponekad i iznenaditi. Roman je ovo koji će pokazati da se ispod savršenosti i mira često krije puno toga, a Jan Bolić vješto plete priču u kojoj niti jedan lik ne ostaje zapostavljen, u kojoj je svaki događaj motiviran i izvana i iznutra, u kojoj ćete povezivati i preispitivati bez zastajkivanja osjećajući se stanovnikom te mirne ulice u koju strašno, gotovo zvjersko ubojstvo unosi nemir. Međuljudski odnosi, odnosi prema poslu, želja za obitelji pa i ljubav, pronašli su svoja mjesta na ovim stranicama dok likove, iako su smješteni u Ameriku, i te kako možemo zamisliti na našim ulicama. Likovi su pomno okarakterizirani i živo oslikani te su vrlo lako zamislivi i potiču na preispitivanje kako i njih, tako i čitatelja samog.

Jasan i jednostavan, no detaljan stil s elementima humora i životnih promišljanja oružje je Jana Bolića kojim vas drži nad stranicama sve do posljednjeg retka, nakon čega ćete poželjeti ponovno susresti detektiva Jhona Monroea u nekom novom slučaju. Dotad ne propustite prvi i saznajte u čemu se krije težina stvarnosti!