Hrvatski glumac Jakov Gavran u novoj Netflixovoj seriji “Medical police”

Nova Netflixova serija „Medical police“ počinje s emitiranjem 10.siječnja, a snimana je na nekoliko svjetskih lokacija među kojima je i Zagreb.

 

U manjoj ulozi se pojavljuje i mladi hrvatski glumac Jakov Gavran koji je snimao scene s glavnim glumcima  Erinn Hayes i Robom Huebelom, koji glume par američkih liječnika,  koji istražuju virus koji hara svijetom. Riječ je o  svojevrsnom  nastavku serije “Childrens Hospital”, čiju režiju potpisuje poznati hollywoodski glumac i redatelj Rob Corddry, dobitnik Nagrade Emmy.

 

Jakov Gavran na setu s s glavnim glumcima Erinn Hayes i Robom Huebelom 7 Fotografija: Jakov Gavran , Zagreb 2019.

 

„Bila mi je iznimna čast i zadovoljstvo surađivati s trenutno jednom od najuspješnijih televizijskih kuća na svijetu , te imati priliku snimati scene s glavnim glumcima. Igram njemačkog policajca i drago mi je da su se scene snimale u mom rodnom gradu, na glavnom zagrebačkom trgu. Lijepo je iskustvo glumiti s kolegama iz drugih zemalja i nadam se da će ta serija biti uspješna i rado gledana po cijelom svijetu“ rekao je glumac Jakov Gavran.

 

Inače,  Jakov će 24. siječnja u maloj dvorani KD Lisinski odigrati jubilarnu 100.izvedbu hit-komedije „Pivo“ u produkciji Teatra Gavran. U toj predstavi uz njega glavnu ulogu ima glumac Zlatko Ožbolt , dok režiju potpisuje Helena Buljan.

 

Izvor: Teatar Gavran