Besplatna online radionica likovnog za starije

Centar za kulturne djelatnosti u partnerstvu s Otvorenom medijskom grupacijom 1. rujna 2021. godine organizira početak drugog ciklusa online radionice likovnog izražavanja, namijenjene osobama s navršenih 55 godina. Prvi ciklus održavao se od 16. lipnja do 21. srpnja i bio je odlično prihvaćen među polaznicima.

 

Polaznici će se sastajati šest puta u virtualnom prostoru i pod stručnim vodstvom razvijati svoje likovne sposobnosti i izražavanje. Voditelj radionice je Vladimir Vrljić Ankin, suvremeni hrvatski likovni umjetnik koji iza sebe ima više od 60 samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu, a posljednjih 13 godina vodi likovne radionice za djecu, omladinu i starije. Od 1980. godine član je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, a od 1991. godine član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika.

 

Radionica počinje 1. rujna u 18 sati i prijaviti se moguće putem obrasca: https://forms.gle/8TUUQNApctKcL8Aj6 

Sudjelovanje je besplatno.

 

Aktivnosti kluba provode se u sklopu EU projekta „Kulturna re-generacija“. Projekt provodi Centar za kulturne djelatnosti u partnerstvu s Otvorenom medijskom grupacijom, sufinancirala ga je Europska unija u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. − 2020. (poziv Umjetnost i kultura online) u ukupnom bespovratnom iznosu od 462.672,00 kn, od čega 393.271,20 kn predstavlja sredstva Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

 

 

Izvor:Centar za kulturne djelatnosti