Lisinski Atrium u rujnu donosi sedam nastupa

Lisinski Atrium nastavlja s izvedbama u revijalnom tonu. Već u petak, 3. rujna posjetitelje očekuje nastup Južnočeške filharmonije, koja će pod dirigentskom palicom Mirana Vaupotića izvesti djela Beethovena, Dvořáka i Milhauda, a dan kasnije održat će se koncert pjevačice Franke Batelić koja će otpjevati svoje hitove s kojima je osvajala domaće top ljestvice.

 

Kako se ističe u najavi, od 7. do 11. rujna, Branimir Bubica i klapa Sebenico donijet će šibensku pjesmu u srce Zagreba proslavom dviju okruglih obljetnica, dok će Željko Pervan izvesti zgode i nezgode u programu „Ljubav i zloba 2“, a elektro-akustična pop-atrakcija Detour izvest će svoje velike hitove.

 

14.rujna program nastavlja Ana Rucner  koja će predstaviti novi glazbeni projekt u kojem je okupila Vladu Kalembera, te mladog bubnjara i trubača Marka Duvnjaka, a posjetitelje očekuje repertoar namijenjen svim generacijama.

 

Program Lisinski Atriuma zatvorit će 17. rujna  glazbenik Neno Belan, koji će svoje kultne pjesme otpjevati i odsvirati uz pratnju Mediteran Orchestra.