Teatar GAVRAN objavio poziv kazalištima za prijavu predstave na “2. Zagrebački festival monodrame”

Od 24. do 30. svibnja 2022. godine održat će se 2. Zagrebački festival monodrame u organizaciji Teatra GAVRAN, a u partnerstvu sa Urania – prostor kreacije.Tim povodom Teatar GAVRAN je objavio poziv kazalištima za prijavu predstave.

 

Krajnji rok za prijavu je 22. ožujka 2022. godine. Svako kazalište za sudjelovanje na ovom Festivalu može prijaviti samo jednu predstavu koja je premijerno izvedena u periodu od 1.1.2020. pa do 31.12.2021. godine.  Prijave i snimku predstave treba dostaviti ili e-mailom na info@teatar-gavran.hr ili poštom na :

 

Teatar GAVRAN,

Dugi dol 58C,

10000 Zagreb

s naznakom: za Zagrebački festival monodrame.

 

Uz prijavnicu je potrebno dostaviti i programsku knjižicu predstave (u elektronskom obliku šalje li se prijava e-mailom ili u tiskanom obliku šalje li se poštom). U obzir dolaze samo profesionalne predstave minimalne dužine 45 minuta.

 

Selekciju prijavljenih predstava obaviti će tročlano povjerenstvo. O odabranim predstavama teatri će biti obavješteni do 20. travnja 2022. godine. Na Festivalu se dodjeljuje nagrada ZLATNA KRILA za najbolju glumačku interpretaciju, rad akademskog kipara Dimitrija Popovića. Odluku o najboljem glumcu Festivala donijet će tročlani žiri sastavljen od uglednih kulturnih djelatnika.

 

Prijavnicu možete preuzeti na linku: http://www.teatar-gavran.hr/zagrebacki-festival-monodrame/

 

Izvor: www.teatar-gavran.hr