Tri HIT predstave Teatra Gavran u Lisinskom!

Od početka travnja pa sve do kraja svibnja ove godine ljubitelji kazališnih tekstova Mire Gavrana mogu uživati na već dobro poznatoj zagrebačkoj adresi u Maloj dvorani Koncertne dvorane Lisinski.

Predstave će se održavati u izvedbi Teatra Gavran , a riječ je redom o uspješnicama „Na kavici u podne”, „Savršeni partner” , ali i novi premijerni naslov drama „Glasnogovornik” koje će se premijerno izvesti 28.svibnja.

 

O PREDSTAVAMA:

NA KAVICI U PODNE, komedija
Miro Gavran u novom tekstu na uvjerljiv način oslikava odnos majke i sina koji kroz dva desetljeća prožive i brojne neželjene životne situacije, bivajući jedno drugome pouzdanim ogledalom, čak i u trenucima kada se razilaze u ocjenjivanju toga života.

SAVRŠENI PARTNER, komedija
Mlada poslovna žena Tina nezadovoljna svojim dugogodišnjim partnerom javlja se na natječaj znanstvenice Barbare koja je konstruirala savršenog muškarca androida o kakvom sanja svaka žena. Kako izgleda odnos suvremene žene i ” savršenog muškarca” otkrijte u novoj komediji Mire Gavrana!

GLASNOGOVORNIK, drama
U drami “Glasnogovornik” Miro Gavran sučeljava iskusnog ostarjelog političara s mladićem koji tek ulazi u svijet politike. Stari politički lisac postaje mentorom i zaštitnikom mladiću uvodeći ga u složeni svijet spletki i manipulacija, postupno razotkrivajući svoje životne principe. Na svršetku ove uzbudljive priče i mladić koji se tek počeo uspinjati na hijerarhiji moći, razotkrit će svoje motive za bavljenje poslom koji je često na zlu glasu. Sukob dvojice različitih karaktera je neizbježan, kao i demaskiranje društvenih i osobnih pozlata. Drama puna neočekivanih obrata, duboko uronjena u našu stvarnost.

Izvor: Teatar Gavran