Zagrebački komorni orkestar pruža nezaboravno Valentinovo uz romantične skladbe klasične glazbe

Novinarski dom u Zagrebu bit će obojen u nježnu atmosferu ljubavi i romantike jer se upravo na Valentinovo, 14. veljače, očekuje nezaboravan glazbeni doživljaj. Zagrebački komorni orkestar pod vodstvom umjetničkog voditelja Mladena Dervenkara pripremio je poseban koncert koji će očarati ljubitelje klasične glazbe.

 

Na ovom posebnom događaju, publika će biti u prilici uživati u najpoznatijim romantičnim skladbama klasične glazbe iz pera svjetski poznatih skladatelja poput Mozarta, Vivaldija, Beethovena, Brahmsa, Glucka i Elgara. Svaki ton, svaki akord oživjet će duh Valentinova, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima posjetitelja.

 

Zagrebački komorni orkestar, renomirani ansambl čija izvedba oduševljava svaki put, obećava da će ovaj koncert biti izvanredan glazbeni doživljaj. Umjetnički voditelj, Mladen Dervenkar, sa svojom beskrajnom strašću prema glazbi, vodit će  orkestar kroz različite epohe klasične glazbe, donoseći publici bogatstvo zvuka i emocija.

 

Svatko tko želi proslaviti ljubav na poseban način, uroniti će čaroliju klasične glazbe i stvoriti nezaboravne trenutke sa svojim voljenima. Koncert će se održati u 20:00 sati u Novinarskom  domu u Zagrebu.