Jakov Gavran u Netflixovoj seriji “Medical police”

Građani koji su se jučer zatekli na glavnom zagrebačkom trgu svjedočili su snimanju nove Netflixove serije Medical police, koja će se osim na još par svjetskih lokacija, snimati ovih dana i u Zagrebu.

 

Seriju Medical police režira poznati hollywoodski glumac Rob Corddry koji je i dobitnik Emmy nagrade,  a riječ je o svojevrsnom nastavku serije Childrens Hospital, koja će početi s emitiranjem već ovog ljeta.

 

„Zagreb je predivan , izgleda kao deset različitih lokacija, a radnja naše serije događa se na lokacijama diljem svijeta“ rekao je tim povodom redatelj Rob Corddry.

 

Koliko značajnu ulogu u turističkoj promociji grada Zagreba ostvaruju ovakva snimanja istaknula i je Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice (TZ) Grada Zagreba.

 

Čak pet posto turista i građana Europske unije odabiru svoje odredište u kojem će boraviti za vrijeme godišnjeg odmora prema svojim najdražim filmovima i serijama“

 

Javnosti su prvog dana snimanja predstavljeni glavni glumci Erinn Hayes i Rob Huebel, koji glume par američkih liječnika koji istražuju virus koji hara svijetom, ali i naš akademski glumac Jakov Gavran kojem je pripala čast da glumi s glavnim glumcima u ovoj Netflixovoj seriji.

 

„Beskrajno sam sretan da mi je pripala čast surađivati s trenutno jednom od najuspješnijih televizijskih kuća na svijetu, gdje sam imao prigodu glumiti s glavnim glumcima Erinn Hayes i Robom Huebelom. Igram ulogu njemačkog policajca i iznimno mi je drago da su scene snimale u mom gradu, na glavnom zagrebačkom trgu. Lijepo je iskustvo glumiti s kolegama iz drugih zemalja i nadam se da će ta serija biti uspješna i rado gledana po cijelom svijetu“ rekao je akademski glumac Jakov Gavran.

 

Našeg uspješnog mladog glumca Jakova Gavrana osim uloge u spomenutoj seriji očekuje u svibnju u zagrebačkom &TD-u i premijera predstave Hamlet za svakoga (Hamlet for you) njemačkog autora Sebastiana Seidela, u kojoj uz glumca Luku Bjelicu tumači naslovnu ulogu.