Rekordan broj izdavača u novoj “Pop-up” knjižari na Zagrebačkom velesajmu

2021.godina proglašena je godinom čitanja, a upravo u vrijeme virusne pandemije postali smo svjesni koliko želimo imati isključivo vlastita izdanja knjiga. Hrvati su tako kupovali online knjige u rekordnim brojkama, stoga raduje podatak da se upravo na Zagrebačkom velesajmu održava 2 izdanje Pop-up knjižare.

 

“Nakon zimske Pop-up knjižare koja je bila ovdje na velesajmu , dolaskom toplijeg vremena opet smo odlučili građanima grada Zagreba , ali i okolice ponuditi još jedan sajam knjiga gdje mogu doći i pronaći naslove sad pogotovo prije ljeta, kada će se mnogi uputiti na godišnji odmor. Ovo je idealna prilika da po akcijskim cijenama odaberu najbolje naslove iz domaće i strane literature” rekao je tim povodom Marko Hadjur, odnosi s javnošću Mozaik knjige

 

Posjetitelji će tako u paviljonu 7A pronaći naslove vodećih domaćih izdavača koji su pripremili pripremili najveće domaće i svjetske uspješnice.

Okupili smo ove godine dvanaest izdavača i svi su ponudili svoje najbolje naslove od dječje literature , do ljubavnih romana , kriminalističkih , publicističkih, te priručnika o mentalnom zdravlju i slično” dodaje Hadjur.

 

Izvor: Mozaik knjiga, Zagreb lipanj 2021.

 

Knjiga je Idealan partner za odmor , koji će Vas uživjeti u tuđe svjetove i potaknuti na razmišljanje , a možda će Vam pomoći i da promijeniti neke životne navike.

Više je od tri tisuće naslova . Uz navedene tu su i hobiji, putovanja , knjiga o planinarenju . Dolazak lijepog vremena potaknuo je sve ljude da se krenu kretati tako da su upravo sad ti naslovi malo popularniji” ističe Marko Hadjur iz odnosa s javnošću Mozaik knjige

 

Iako je virusna pandemija utjecala i na ovaj sektor poslovanja , Hrvati nisu tako loši kada se govori o kupovini knjiga.

Ne možemo se požaliti da je virusna pandemija utjecala jako i na sektor izdavaštva . Osjeti se nekakav pad prometa , ali opet to vrijeme koje su ljudi provodili doma nisu mogli gledati televiziju 24 sata, igrati igrice , okrenuli su se knjizi i to je ono što je stvarno pohvalno. Nadamo se da će ostati vjerni čitanju i kupovanju knjige i nakon što ova kriza prođe” dodaje na kraju Marko Hadjur iz odnosa s javnošću Mozaik knjige.

 

Ulaz u Pop- up knjižaru je besplatan ,a vrata su otvorena sedam dana u tjednu sve do do 18. srpnja, stoga pronađite nešto za sebe između 3000 ponuđenih naslova po akcijskim cijenama.